Tandartsverzekering 2021

Tandartskosten worden over het algemeen niet gedekt door de basisverzekering. Daarom kan het slim kan zijn om een aanvullende tandartsverzekeringen af te sluiten. Het vergelijken van verschillende tandartsverzekeringen kan makkelijk en snel worden gedaan met de tandartsverzekering vergelijker 2021. Deze vergelijker legt de zorgpremies voor verschillende aanvullende tandartsverzekeringen voor 2021 naast elkaar. Op deze manier kan je simpel zien welke aanvullende tandartsverzekering het beste bij je past.

tandartsverzekering 2020

Kosten tandartsverzekering vergelijken

Kosten voor de tandarts worden alleen vergoed voor kinderen tot 18 jaar of voor mensen met een bijzondere aandoening, zoals een groeistoornis in de mond, de kaak of het gebit. Als volwassene wordt een algemene controle bij de tandarts bijvoorbeeld niet vergoed. Een tandartsverzekering is niet altijd nodig. Soms valt de zorgpremie hoger uit dan de daadwerkelijke kosten die je jaarlijks kwijt bent aan de tandarts. Daarom is het belangrijk om de verwachte kosten goed te vergelijken met de kosten van een zorgverzekering in 2021. Je kan hiervoor bijvoorbeeld een offerte aanvragen bij de tandarts. Mocht je momenteel teveel betalen dan kan het slim zijn om over te stappen naar een andere zorgverzekering.

 

Aanvullende verzekering orthodontie

Over het algemeen wordt ook orthodontie niet meeverzekerd in het basispakket van zorgverzekeringen. Aangezien de kosten van een beugel hoog kunnen zijn is het slim om een aanvullende verzekering af te sluiten. Hiervoor bestaan verschillende opties, die in de zorgverzekering vergelijker 2021 kunnen worden vergeleken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook verschillen in aanvullende verzekeringen voor orthodontie voor kinderen tot 18 jaar of volwassenen.

 

Tandartsverzekeringen vergelijken 2021

tandartsverzekering 2020

Om zeker te weten dat je een aanvullende tandartsverzekering afsluit die bij je past is het slim om de verschillende opties te vergelijken. De vergelijker op deze website legt verschillende opties voor tandartsverzekeringen in 2021 naast elkaar, met de bijpassende kosten. Een tandartsverzekering kan worden afgesloten in combinatie met een basisverzekering en eventuele andere aanvullende verzekeringen.